© 2021 HappyPappa 

Så här funkar det!

Saker händer hela tiden

Även de bästa planer går ofta i backen med små barn. HappyPappa använder Telegram för att planera aktiveteter med kort framförhållning, tekniskt gör appen det även möjligt att samla ihop 'pappor i närheten' på ett enkelt sätt. Telegram är en säker plattform där all kommunikation är krypterad - det är tryggt när det finns barn med i bilden, 

Berätta vem du är

Alla på HappyPappa har en badge med namn, antal barn och  några intressen - då är det lätt att starta en konversation, och du vet vem som vill göra dig och ditt barn sällskap på en promenad ned till stranden eller en sväng till lekparken.

Första barnet - Level 1 Rookie
Andra barnet - Level 2 Experienced
Fler än två barn - Level 3 Graybeard

Trygghet när vi träffas

Det går bra att hänga på Telegram och chatta med andra pappor efter att ha skapat en profil. För att hänga med på aktiviteter och träffa andra pappor måste din profil verifieras. Trist värld vi lever i, men det är som det är. Vi använder Freja eID för säkerställa att din Badge verkligen tillhör dig. Efter verifiering kan du skapa och hänga med på aktiviteter. Ett Freja eID är gratis och tar fem minuter att skapa; en bild på dig, en bild på ditt körkort, klart!

Pappor med barn

Ha så roligt!

Slut på solo-vandringar med barnvagnen och välkommen till en gemenskap med pappor i samma situation som dig. Oregelbunden sömn, tiden som liksom inte räcker till och en ny relation till din partner. Allt går att prata om och ha roligt samtidigt. Sätt fart ned till lekplatsen, grilla korv nere vid stranden eller en fika på stan. 

Följ lanseringen av HappyPappa!